schoonheidsbehandelingen Juvena

Juvena. Creëer frisse, nieuwe huid.

Juvena houdt zich al 60 jaar bezig met de huidconditie van de vrouw. De schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd met de huidverbeterende producten van dit Zwitserse merk. De naam Juvena is afkomstig van het Latijnse woord Juvenalis, wat jeugdigheid betekend. Juvena is expert op het gebied van anti-aging producten. In de loop van de geschiedenis van dit cosmeticamerk, heeft intensief onderzoek herhaaldelijk geleid tot belangrijke innovaties.

Wij bieden u krachtige, ontspannende behandelingen voor elk huidtype. Juvena heeft het unieke SkinNova SC Technology geïntegreerd in alle Juvena huidverzorgingsproducten. Deze technologie ondersteunt de huideigen stamcelactiviteit, bron voor frisse, nieuwe huid en biedt de ideale micro-omgeving, zodat cellen zich optimaal kunnen ontwikkelen en beschermd blijven. Huidspecialisten noemen het een nieuw tijdperk in huidverzorging! Deze “dubbele revolutie” is een verbazingwekkend effectief en absoluut huidvriendelijk principe van cel vernieuwing.

Met sensationele resultaten: de kwaliteit van de huid is zichtbaar verbeterd, zowel van buiten als binnenuit!

Met sensationele resultaten: de kwaliteit van de huid is zichtbaar verbeterd, zowel van buiten als binnenuit!

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling. Wij adviseren de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huid.