spray tanning

Sienna –X Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan UV-stralen.

Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven,krijgen een mooie egale kleur met spray tanning. Met een speciale spray apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid. Een behandeling duurt zo’n 10 á 15 minuten. De bruine teint, welke 7-10 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidtype zodat een natuurlijke look gegarandeerd is.

Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank, die beiden slecht zijn voor je gezondheid en de huid snel doet verouderen.

VOOR DE BEHANDELING:

Scrubben:
Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie.
Make-up/parfum:
Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, créme, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.
Kleding:
Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van de behandeling . U mag zelf bepalen wat u tijdens een spray tanning aanhoudt. Voor een streeploos resultaat is het aan te raden om uw bovenstukje uit te laten, maar dat is helemaal aan U! Houd u uw ondergoed/bikini aan dan wordt deze mee getand. Dit is wel uitwasbaar.

NA DE BEHANDELING:

Douchen en baden:
Wacht even met het nemen van een bad of douche meteen na een spray sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Minimaal 7 uur na de behandeling mag je weer douchen met een milde douchegel.
Transpiratie:
Ook dien je – na de sessie – intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport wordt daarom ook afgeraden na een sessie.
Créme:
Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtregulerende créme te gebruiken, bij voorkeur met Sienna- X Gradual Glowing Self Tan en of speciaal voor het gezicht Sienna –X Tanning Mist.

Tanning:

Full body € 29,-
Gezicht/decolleté € 15,-
Gezicht/decolleté/armen/bovenkant rug € 19,-
Gehele benen € 17,-

Verzorgingsproducten:

Sienna- X Body Wash 200ml € 15,95
Sienna- X Body Scrub 200ml € 15,95
Sienna- X Gradual Glowing Self Tan 200ml € 20,95
Sienna- X Deep Self Tan Tinted Lotion
200ml €29,95
Sienna- X Radiance Body Balm 200ml € 15,95
Sienna- X Tanning Mist 200ml € 29,95
Sienna- X Shimmer Spray Gold 75ml € 6,95
Sienna- X Shimmer Spray Silver 75ml € 6,95
Sienna- X 1 Hr Self Tan Tinted Mist
200ml €32,95
Sienna- X Q10 Bronzing Mousse
200ml €29,95
Sienna- X 1 Hr Self Tinted Mousse
200ml €32,50
Sienna- X Self Tan Mitt €9,95